shadow

ויטמין E הוא אחד מהוויטמינים הכי חשובים במוצרי קוסמטיקה ובמוצרי מזון, בגלל סגולותיו הטבעיות. הוא ידוע כנוגד חמצון חזק, ומונע נזקים בגלל רדיקלים חופשיים. הוא מסיס בשמן ולכן הרבה פעמים נמהל בשמן במוצרי קוסמטיקה שונים. הוא תורם לתפקוד של הרבה מאוד איברים בגוף. אחת הסיבות להתפתחות של מחלות חמורות היא בגלל הרדיקלים החופשיים שפוגעים בתאי הגוף הבריאים. כאשר יש מוצר שמצליח למנוע אותם, נמנעים גם הנזקים. אכילה של פירות וירקות המכילים ויטמין E מאוד חשובה לגוף.  אבל היתרון הכי גדול של שמן ויטמין E הוא לעור הפנים והגוף כחומר בסיסי של אנטי אייג'ינג.

יתרונות של ויטמין e

  • הוא נוגד חמצון חזק נגד רדיקלים חופשיים.
  • מקורותיו הם מפירות שונים טבעיים כמו פאפייה, מנגו, ואבוקדו.
  • הוא נמצא גם בזרעים ואגוזים.
  • הוא נמצא בשמן נבט חיטה ובשמנים נוספים.
  • הוא שומר על הלב ועל כלי הדם.
  • הוא מאפשר זרימת דם טובה יותר.
  • הוא מפחית תהליכי חמצון במוח.
  • הוא תורם למניעת תהליכים סרטניים בגוף.
  • שמן ויטמין E הוא ידוע כמוצר אנטי אייג'ינג.
  • הוא מאט הזדקנות ושומר על הגמישות של העור ומניעת קמטים.
  • הוא מפחית יתר לחץ דם.
  • הוא מסוגל לטפל בנגעי ודלקות עור מסוגים שונים.

E שמן ויטמין – מוצר אנטי אייג'ינג

הדבר שהכי מעניין נשים וגברים, זה לעצור את התקמטות העור ולכן נפוצים היום הרבה מאוד טיפולי אנטי אייג'ינג ובהם שימוש בקרמים, מסיכות ומוצרי קוסמטיקה המכילים את הויטמין הזה. E שמן ויטמין מעניק גמישות לעור הפנים, וזה בדיוק מה שצריך כדי למנוע ייבוש של העור והתקמטות שזה השלב הבא. מלבד היכולת שלו למנוע קמטוטים, הוא גם מרכך את העור, מעניק לו לחות ואף נמצא מועיל במקרים של נגעים, דלקות עור ופסוריאזיס. ויטמין E נמצא כמעט בכל הפורמולות של מוצרי הקוסמטיקה ומהווה רכיב משמעותי מאוד בטיפוח ובהצערת העור, במניעת קמטים ובהענקת לחות וגמישות. השימוש בויטמין E בשירות הקוסמטיקה נעשה כבר חמישה עשורים והוא מונע אקזמה, כוויות, הודף רדיקלים ומטפל גם בצלקות ופצעים.

Author

Admin

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *