shadow

הקולר של פעם השתכלל במידה משמעותית עם השנים וכיום בעל עסק שרוצה לאפשר לעובדיו גישה חופשית למים איכותיים יכול לבחור בין מספר רב של דגמים מרשימים במיוחד מכל הבחינות. כדאי לנצל את המגוון הרחב של האפשרויות כדי להגיע לקולר המים הטוב ביותר האפשרי עבורכם.

תפוקה

הפרמטר הראשון במסגרת בחירת קולר מים לעסק הוא התפוקה שלו. ההמלצה לגבי שתיית מים היא על לפחות 10 כוסות ביום, וכדי שלא ייווצרו תורים ארוכים ליד המתקן שמספק את השתייה הקרה והמרווה חשוב לוודא שהתפוקה שלו גבוהה מספיק. באופן דומה כדאי לבחון גם את תפוקת המים החמים, שהרי רובנו משתמשים בקולרים גם לטובת חימום מים והכנת משקאות חמים. תפוקה של 60-70 כוסות בשעה נחשבת לאיכותית.

מערכת הסינון והטיהור של קולר מים

עוד דגש חשוב במסגרת בחירת קולר המים הוא מערכת הסינון והטיהור שהוא כולל. מים הם מרכיב קריטי לבריאות שלנו והתרומה שלהם לתפקוד תקין של מערכות רבות בגוף (וגם למראה שלנו) הינה משמעותית – אבל המים שמגיעים אלינו מהברזים כוללים גם חיידקים שעלולים להיות מזיקים, חומרים מומסים שונים שאינם רצויים, חול, חלודה, מתכות ועוד. על-מנת שכל אלה לא יגיעו לגוף שלנו, נדרשת מערכת טיהור וסינון איכותית. מומלץ לבחור קולר מים בעל מערכות סינון מתקדמות שכוללות סננים מסוגים שונים שכן כל סנן מספק מענה אפקטיבי לסוג אחר של חומרים לא רצויים במים. בין סוגי הסננים: מסנן פחם (שמוציא החוצה חומרים אורגניים וכן משביח את הטעם של המים ומגדיל את הסיכוי לשתייה מרובה בהתאם להנחיות), מסנן מכני (שחוסם מעבר חלקיקים גדולים אל כוסות השתייה שלנו), מסננים שעובדים על בסיס אוסמוזה הפוכה ומסננים שפועלים על בסיס נורת UV (שתפקידם הוא לחסל את החיידקים הלא רצויים).

אחריות

עוד מרכיב שחשוב לוודא את קיומו כשרוכשים קולר מים הוא אחריות – אם הגעתם ליצרן קולרים או למשווק מתקני מים שלא מוכנים לקחת אחריות על המוצרים שלהם אין שום סיבה לרכוש דווקא מהם את קולר המים וכדאי כמובן להעדיף מי שכן נותן אחריות מלאה על המתקן.

Author

Admin